Springruiters op Outdoor Gelderland in deelauto’s van Mobeazy - Outdoor Gelderland
Word ook ruiterfit op Outdoor Gelderland
March 5, 2019
Nieuw: NK Video rijden door We All Ride
April 15, 2019
Word ook ruiterfit op Outdoor Gelderland
March 5, 2019
Nieuw: NK Video rijden door We All Ride
April 15, 2019
Toon alles

Springruiters op Outdoor Gelderland in deelauto’s van Mobeazy

Wie van woensdag 3 tot en met zondag 7 juli rondom Arnhem een MINI van Mobeazy ziet rijden, zal zo goed als zeker ook een internationale springruiter erin zien zitten. Mobeazy regelt dit jaar het vervoer van de ruiters tussen hotel en het groots opgezette paardenevenement Outdoor Gelderland op Papendal. Ook de hindernissen worden in en uit de piste gereden door BMW’s van het autodeelbedrijf.

De organisatie is verheugd met de komst van de nieuwe partner en sponsor dat duurzaamheid net zo hoog in het vaandel heeft staan. Outdoor Gelderland sprak al in 2012 de wens uit om het meest duurzame topsportevenement van Nederland te worden en maakte sindsdien grote stappen.

Autodeelbedrijf Mobeazy sponsort de springrubriek die tijdens de netwerkborrel verreden wordt. “We kijken ernaar uit. Het bedrijf bestaat nu vijf jaar en we werken veel met de vastgoedwereld samen. Onze auto’s, die we op locaties in Nederland neerzetten bij bedrijven kantoorcomplexen of appartementen, zijn via een app te reserveren, te openen en af te sluiten”, vertelt Arjan Berger namens Mobeazy.

Mobeazy richt zich op locaties waar parkeerplaatsen schaars zijn en openbaar vervoer aanwezig is. Hier kiezen gebruikers voor mobiliteit die op dat moment bij hun behoefte past, zonder de vaste lasten van een eigen auto.

“We richten ons op communities, op locaties waar mensen werken en wonen. We werken ook samen met bijvoorbeeld projectontwikkelaars die bij de bouw van een appartementencomplex rekening moeten houden met de parkeernormen. In stedelijke gebieden is dat vaak een probleem. Wij helpen ze het ontwikkelplan rond te krijgen. Eén deelauto op locatie brengt de parkeernorm tot wel vijf parkeerplaatsen omlaag. We noemen onze service de ‘mobiliteit van morgen’. Het is groeiend, zeker in de drukke steden waar parkeren echt een probleem is. Ons concept slaat aan. Doordat auto’s gedeeld worden en mensen hun (tweede) auto de deur uitdoen, dragen we tevens bij aan een duurzamer milieu.”

Meer informatie over Mobeazy: www.mobeazy.nl

Mobeazy sponsor en partner van Outdoor Gelderland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aanmelden voor Nieuwsbrief