Word ook ruiterfit op Outdoor Gelderland - Outdoor Gelderland

Word ook ruiterfit op Outdoor Gelderland

Marc Houtzager ambassadeur en adviseur Outdoor Gelderland
February 13, 2019
Outdoor Gelderland 2018, Jur Vrieling, DigiShots
Springruiters op Outdoor Gelderland in deelauto’s van Mobeazy
April 8, 2019
Marc Houtzager ambassadeur en adviseur Outdoor Gelderland
February 13, 2019
Outdoor Gelderland 2018, Jur Vrieling, DigiShots
Springruiters op Outdoor Gelderland in deelauto’s van Mobeazy
April 8, 2019
Gelderland beweegt! Tijdens het internationale paardensportevenement Outdoor Gelderland 2019 gaat One Switch voor de jeugdige ruiters en amazones en breedtesporters ruiterfitclinics verzorgen. Gratis deelname is voor alle deelnemers aan de kwalificatiewedstrijden en finales om de Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee, de Harbour Village Outdoor Gelderland Jeugddag en het KNHS Nederland Bixie Event op zaterdag 6 en zondag 7 juli.

De clinic gaat van start met een leuke en uitdagende groepstraining met oefeningen die de ruiterspecifieke vaardigheden verbeteren. Als afsluiting is er een presentatie over het belang van voeding, training en arbeids/rustverhouding. Ook tijdens de Bixie dagen zal One Switch een leuke activiteit organiseren zodat ook de kleinsten en de begeleiders actief aan de slag kunnen. Een mooi programma dus!

Opgeven voor de ruiterfitclinics op woensdag 6 juli, zaterdag 6 en zondag 7 juli 2019 kan via info@outdoorgelderland.nl. Op basis van de inschrijvingen wordt er een tijdschema opgesteld.

Ruiterfit met One Switch
One Switch biedt sportspecifieke trainingen op maat voor professionele en amateurruiters in de dressuur, springen en eventing. Dit kan zowel op individueel niveau als in groepsverband. De trainingen worden afgestemd op het niveau van de deelnemers, wat ze voor iedereen toegankelijk maakt. Via een Ruiterfit Test is het mogelijk om te bekijken hoe het gesteld is met jouw ruiterspecifieke vaardigheden. Als deelnemer ontvang je een digitaal rapport en een trainingsschema waarmee je je vaardigheden kan verbeteren via de One Switch App. One Switch komt op locatie, maar heeft ook een trainingslocatie binnen Trisport Rhenen.

One Switch App
Naast fysieke trainingen is het ook mogelijk om online begeleid te worden met een online individueel trainingsplan middels de One Switch App. Dit kan worden ingezet als aanvulling op Personal Training of groepstrainingen, maar kan ook een middel zijn voor de ruiter om zelfstandig met zijn/haar ruiterfitheid aan de slag te gaan. De app beschikt ook over een community, uitdagingen, een persoonlijk profiel en een voedingsregistratiefunctie.

Tijdens Outdoor Gelderland heeft One Switch een leuke aanbieding voor de deelnemers die zich die dagen aanmelden voor de One Switch App, dus kom kennismaken.

Voedingsadvies
Bij (top)sport hoort ook goede voeding. Ruiters en amazones maken vaak lange dagen en verrichten veel fysieke inspanning. Daar hoort voedzame voeding bij, waarmee de ruiter/amazone met voldoende energie de dag door kan komen en optimaal kan presteren. Ook op dit gebied kan One Switch adviseren, middels de app of één op één.

Outdoor Gelderland
Outdoor Gelderland vindt dit jaar op Sportcentrum Papendal plaats van woensdag 3 juli tot en met zondag 7 juli. Naast internationale en nationale paardensport is er een uitgebreide winkelpromenade met meer dan 60 verschillende standhouders, zijn er diverse restaurants en een kinderdorp en worden er vele activiteiten georganiseerd.

Voor meer informatie:
www.oneswitch.nl of  www.outdoorgelderland.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aanmelden voor Nieuwsbrief