Shoppen, lekker eten en swingen op Outdoor Gelderland - Outdoor Gelderland

Shoppen, lekker eten en swingen op Outdoor Gelderland

Opbouw Outdoor Gelderland van start
May 16, 2013
Deelnemers aan Outdoor Gelderland in topvorm
May 21, 2013
Opbouw Outdoor Gelderland van start
May 16, 2013
Deelnemers aan Outdoor Gelderland in topvorm
May 21, 2013
Toon alles

Shoppen, lekker eten en swingen op Outdoor Gelderland

Outdoor Gelderland van 29 mei tot en met 2 juni is meer dan een internationaal paardensportevenement, waar kampioensruiters vanuit de hele wereld op afkomen. De welbekende Culifair is opnieuw onderdeel van het evenement. Met een aantal bekende restaurateurs en horecaondernemers uit Arnhem en omgeving is de bezetting beter dan ooit, terwijl je terplekke meteen een nieuwe outfit kan shoppen voor de feestavonden.

Een bezoekje aan de Culifair is een traktatie voor gastronomische fijnproevers en een beleving voor iedereen die van een feestje houdt. ”Outdoor Gelderland is een dagje uit voor iedereen, ook voor de mensen die niet direct wat met paarden hebben”, vertelt Bauke Dekker, organisator van de Culifair. “Er zijn verschillende restaurants die zich op de Culifair profileren. Denk aan Italiaans en Spaans (La Vie Catering), Frans (Grand Café Burgemeester van Dieren), oosters (Ask the Chef) en er is een biologische keuken (Hotel restaurant Papendal). In de champagnebar en cocktailbar word je getrakteerd op de lekkerste cocktails. Dit alles volgens het concept ‘The World of tast’. Het wordt echt een swingend geheel.”

Tot in de late uurtjes treden artiesten op. “Op woensdag is er een Amsterdamse avond met café Peter Beense, op donderdag treedt Showband Broadway op, op vrijdag hebben we Soal Train Outdoor met DJ Dennis van der Geest en op zaterdagavond BN’ers in de booth met DJ Ferri Somogyi. Als op zondag The Jetset Ladies Bingo met exclusieve prijzen, van UGG’s zonnebrillen tot verwen-weekendjes-weg, is geweest gaan we met de 5th Sense nog even door in lounge style.”

Loungen kan ook in de oranje-witte tent van Hotel- en Congrescentrum Papendal, waar sport centraal staat en dat is ook in de keuken terug te vinden. “Bij sporten hoort gezond eten, maar dat kan ook lekker zijn en dat dragen wij uit”, vertelt hotelmanager Suzanne de Zwaan. “Als topsporter moet je ook je rust kunnen pakken en daarvoor hebben we een lounge hoek aan de zonkant, waar de bezoeker natuurlijk ook van harte welkom is. Door een glazen wand kan men uitkijken op de losrijpiste, waardoor het een perfecte ruimte is voor de mensen die de paardensport willen beleven.”

Verder zal de fair uitgebreider dan ooit zijn. Het staat niet alleen vol met ruitersportartikelen, van zadels tot exclusieve rijjasjes, van vrachtwagens tot omheiningen, er zijn ook talrijke stands met lifestyle artikelen, meubilair, wijn en bubbelbaden. Voor de laatste mode, prachtige juwelen, zonnebrillen en schoenen kunt u op Outdoor Gelderland terecht. Kijk er niet van op als u bekende Nederlanders ziet rondlopen.

De Ladies Day op zaterdag geeft extra cachet aan het evenement, met voor de deelnemende dames om 13.00 uur ontvangst met champagne, gevolgd door een golfclinic, wijnproeverij, High Tea en als afsluiting de prijsuitreiking voor de dame met de mooiste hoed. Kortom, veelzijdigheid volop op Outdoor Gelderland. Mis het niet!

Voor het eerst is het evenement gratis toegankelijk. Alleen voor de overdekte tribuneplaatsen op vrijdag- en zaterdagavond en zondag worden kaarten verkocht voor 20 euro voor volwassenen en 10 euro voor kinderen.

www.outdoorgelderland.nl

Auteur persbericht: Wendy Scholten

 

Comments are closed.