Topprogramma op Ondernemersdag tijdens Outdoor Gelderland - Outdoor Gelderland

Topprogramma op Ondernemersdag tijdens Outdoor Gelderland

Succesvolle aftrap van vernieuwde PAVO Masterclass Tuigpaarden
April 28, 2014
Congres ‘Hippische sport van conservatief naar innovatief’
May 1, 2014
Succesvolle aftrap van vernieuwde PAVO Masterclass Tuigpaarden
April 28, 2014
Congres ‘Hippische sport van conservatief naar innovatief’
May 1, 2014
Toon alles

Topprogramma op Ondernemersdag tijdens Outdoor Gelderland

SPREKERS GAAN IN OP KANSEN VOOR PROFESSIONALISERING IN DE HIPPISCHE SECTOR

Tijdens Outdoor Gelderland organiseren LTO Noord, Verenging Eigen Paard en de Groene Kennis Coöperatie samen een middag met topsprekers voor hun leden. Oud-Feyenoord-voorzitter Jorien van den Herik en twee succesvolle ondernemers, Frank Kloppert (uitgever van Pelican Media, o.a. de magazines Carros en Residence) en Jan de Vries (voorzitter Outdoor Gelderland en oprichter BMC) spreken over ondernemen in de hippische sector. Dit doen zij vanuit hun eigen achtergrond en vanuit hun visie op ondernemerschap. De drie sprekers hebben vanuit hun liefhebberij een link met de paardensector. Tijdens hun inleidingen zullen zij ingaan op de zakelijke kant van ondernemen in de paardenhouderij. De dagvoorzitter is Wim Blokland, voorzitter LTO Noord Paardenhouderij.

Maar hoe kijken deze succesvolle personen vanuit zakelijk oogpunt naar deze sector? Zijn er verbeteringen aan te brengen? Zijn er vergelijkingen met andere sectoren en andere sporten? Hoe zien zij de rol van het onderwijs met betrekking tot professionaliseren? Kortom zeer interessante vraagstukken komen aan bod.

Omdat de drie partijen de handen ineen hebben geslagen voor deze middag kunnen zij de deelnemers een mooi programma aanbieden met zeer interessante sprekers. De ondernemersdag wordt gehouden op 5 juni bij Outdoor Gelderland te Papendal. Deelnemers worden vanaf 14.00 uur ontvangen op de Culifair op Outdoor Gelderland. Hierna start het inhoudelijke programma met de drie sprekers. Deelname aan de middag kost € 35,00. Leden van LTO Noord en/of Vereniging Eigen Paard en docenten van GKC betalen € 25,00.

Zin in een interessante middag gecombineerd met topsport? Kom dan naar de ondernemersdag op 5 juni bij Outdoor Gelderland!

Belangstellenden kunnen zich tot 2 juni aanmelden via www.ondernemersdag.com.

Bekijk hier de uitnodiging.

lto noord    vereniging eigen paard  groende kennis  ondernemersdag

Comments are closed.