Anky jureert Outdoor Bastards op Anemone Horse Trucks Dressage Night - Outdoor Gelderland

Anky jureert Outdoor Bastards op Anemone Horse Trucks Dressage Night

Sanne Thijssen geeft antwoord op #Durftevragen
May 9, 2018
#Durftevragen aan Jeroen Dubbeldam!
May 22, 2018
Sanne Thijssen geeft antwoord op #Durftevragen
May 9, 2018
#Durftevragen aan Jeroen Dubbeldam!
May 22, 2018
Toon alles

Anky jureert Outdoor Bastards op Anemone Horse Trucks Dressage Night

De Nederlandse dressuurcoryfeeën die op zaterdagavond 30 juni op Outdoor Gelderland nog één keer laten zien hoe het moet, mogen hun borst nat maken. Tijdens het dressuurgala van Outdoor Gelderland worden ze mede beoordeeld door niemand anders dan drievoudig olympisch kampioene Anky van Grunsven. Daarnaast zal Anky tijdens deze dressuuravond, die deze week is omgedoopt tot Anemone Horse Trucks Dressage Night, ook een clinic verzorgen.

Achter de schermen wordt er al hard geoefend door de deelnemers Coby van Baalen, Tineke Bartels, Leunus van Lieren, Hans Bernoski, Alex van Silfhout, Rien van der Schaft, Inge van der Schaft, Jacquelien van Grunsven en Christa Larmoyeur. Ze willen nog één keer op Grand Prix-niveau pieken voor volle tribunes.

Hoofdsponsors Bert en Stefan van Kooten van Anemone Horse Trucks kijken naar de avond uit. “Wij zijn trots dat we deze schitterende dressuuravond gaan ondersteunen. Leuk detail is dat we in 1999 samen met Anky een vierpaardsauto ontwikkelden. Mede dankzij haar kreeg onze start met Anemone Horse Trucks meer bekendheid en nog altijd werken we prettig samen met haar. “

Tijdens de Anemone Horse Trucks Dressage Night volgen van 18.30 tot 22.00 uur show, sport, muziek, educatie en humor elkaar in een razendsnel tempo op. Saxofonist Pierre Roomenburg zal Christa Larmoyeur in een kür op muziek begeleiden. Het Bixie Dreamteam is van de partij, er is een demonstratie van het Amerikaanse Hunter-Jumper Equitation rijden en een dressuurclinic ‘Op weg naar het WK’.

De tickets zijn in de voorverkoop te verkrijgen: www.outdoorgelderland.nl/kaartverkoop

Auteur: Wendy Scholten

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aanmelden voor Nieuwsbrief