Audi A4 voor winnaar Grote Prijs van Gelderland - Outdoor Gelderland

Audi A4 voor winnaar Grote Prijs van Gelderland

SPREKERS ONDERNEMERSDAG REAGEREN OP PRIKKELENDE STELLiNGEN
May 21, 2014
Horses Springtalent van het Jaar ‘zeer goed initiatief’
May 29, 2014
SPREKERS ONDERNEMERSDAG REAGEREN OP PRIKKELENDE STELLiNGEN
May 21, 2014
Horses Springtalent van het Jaar ‘zeer goed initiatief’
May 29, 2014
Toon alles

Audi A4 voor winnaar Grote Prijs van Gelderland

De ruiter of amazone die de Grote Prijs van Outdoor Gelderland weet te winnen op Pinkstermaandag 9 juni, mag zich eigenaar noemen van een nieuwe Audi A4. De auto wordt beschikbaar gesteld dankzij een samenwerking van de Arnhemse Audi-dealer Zenna, Audi Nederland en Van Mossel Leasing van Audi- en paardenman Eric Berkhof.Audi is al jarenlang een trouw partner van Outdoor Gelderland. Ook de auto’s in de piste en de courtesy service bestaan uit Audi’s. In totaal zijn meer dan twintig auto’s tijdens het paardensportevenement in Arnhem beschikbaar om alles op rolletjes te laten verlopen.

De strijd zal tussen de beste ruiters van de wereld gaan, want Outdoor Gelderland mag rekenen op grote namen. Oud-olympisch kampioen Jeroen Dubbeldam, die afgelopen weekend deel uit maakte van het Nederlands team dat tweede werd in de landenwedstrijd in Rome, komt met zijn topper Zenith SFN de titel verdedigen die hij vorig jaar met Utascha SFN won. Rabo Talent van het Jaar, Frank Schuttert, die zondag derde werd in de Grote Prijs van Rome, zal zijn crack Winchester eveneens inzetten.

Het concours kent een internationaal karakter mede dankzij de gunstige datum. Zo komen er onder andere ruiters uit Argentinië om zich voor te bereiden op de Wereldruiterspelen eind augustus, begin september. Outdoor Gelderland gaat woensdag 4 juni van start met landelijke rubrieken en telt voor het eerst zes dagen.

De wedstrijden, het uitgebreide strodorp en de culifair zijn gratis te bezoeken. Wie op zaterdagavond, zondagmiddag en –avond en maandag de sport vanaf de tribune wil volgen, kan hiervoor een ticket kopen.

www.outdoorgelderland.nl

Comments are closed.