SPREKERS ONDERNEMERSDAG REAGEREN OP PRIKKELENDE STELLiNGEN - Outdoor Gelderland

SPREKERS ONDERNEMERSDAG REAGEREN OP PRIKKELENDE STELLiNGEN

EK-dressuurteam naar Outdoor Gelderland
May 21, 2014
Audi A4 voor winnaar Grote Prijs van Gelderland
May 26, 2014
EK-dressuurteam naar Outdoor Gelderland
May 21, 2014
Audi A4 voor winnaar Grote Prijs van Gelderland
May 26, 2014
Toon alles

SPREKERS ONDERNEMERSDAG REAGEREN OP PRIKKELENDE STELLiNGEN

De drie sprekers van de Ondernemersdag zullen op prikkelende stellingen reageren. Oud-Feyenoord-voorzitter Jorien van den Herik zal tijdens deze, door de Vereniging Eigen Paard, LTO Noord en de Groene Kennis Coöperatie georganiseerde, middag reageren op de stelling: “Het imago van de paardenhouderij is voor verbetering vatbaar”. Frank Kloppert (uitgever van Pelican Media, met onder andere de magazines Carros en Residence) heeft de stelling “De toekomst zit in samenwerking” gekregen en Jan de Vries (voorzitter Outdoor Gelderland en oprichter BMC) zal reageren op de stelling: “Alleen met echt ondernemerschap red je het nog in de paardensector”.

De drie ondernemers hebben vanuit hun liefhebberij een link met de paardensector. Zij zullen tijdens de Ondernemersdag vanuit hun eigen achtergrond hun visie geven op ondernemerschap in de hippische sector. De dagvoorzitter is Wim Blokland, voorzitter LTO Noord Paardenhouderij.

Omdat de VEP, LTO Noord en GKC de handen ineen hebben geslagen voor deze middag kunnen zij de deelnemers een mooi programma aanbieden met zeer interessante sprekers. De dag vindt plaats tijdens Outdoor Gelderland te Papendal op donderdag 5 juni vanaf 14.00 uur. Belangstellenden kunnen eerst de Ondernemersdag bezoeken en zich laten informeren en inspireren op het thema ‘Hippische sector, kansen voor professionaliseren’ en daarna Outdoor Gelderland bezoeken. Deelname aan deze middag kost € 35,–. Leden van LTO Noord en/of Vereniging Eigen Paard en docenten van GKC betalen € 25,–. Deelnemers worden vanaf 14.00 uur ontvangen op de Culifair op Outdoor Gelderland. Hierna start het inhoudelijke programma met de drie sprekers. Belangstellenden kunnen zich tot maandag 2 juni 2014 aanmelden via www.ondernemersdag.com.

Comments are closed.