Innovatie & Inspiratie

Naast (inter)nationale topsport in de hoofdpiste wordt er op verschillende andere vlakken ook een vorm van topsport bedreven, maar in een heel andere vorm. Topsport in het bedrijfsleven, waar innoveren en inspireren centraal staat. Tijdens Outdoor Gelderland willen we bedrijven die in deze tak van sport actief zijn een podium bieden en de verbindende factor zijn met het bedrijfsleven.

PROGRAMMA "INNOVATIE & INSPIRATIE" - donderdag 16 juni 2022
09:30 uurOntvangst met koffie
09:55 uurWelkom door dagvoorzitter Edwin van Groningen
10:00 uurPi-DEVELOPMENT
 Productinnovatie is een must voor je bedrijf
10:30 uurX-OP-X
 Positieve impact en waardevol resultaat
10:45 uurI-GENE
 Bewust gezond op basis van je DNA
11:00 uurAfsluiting dagvoorzitter

Deelname is gratis, aanmelding is verplicht. Dit kan per e-mail via info@outdoorgelderland.nl ovv bedrijfsnaam, naam, e-mail, telefoonnummer en het aantal aanwezigen.

Twijfel jij over het doel van productinnovatie en misschien nog wel belangrijker, de weg naar productinnovatie? Kom dan naar onze interactieve en uitdagende sessie over innovatie roadmaps, fuzzy frond-end ontleding en de juiste go-to-market strategie.

Met gezamenlijk meer dan 40 jaar aan innovatie-ervaring in de branches Mobility, Energy & Care weten Jeroen Kuiper en Leon van Spijk niet alleen uitleg te geven over het nut/doel van productinnovatie, maar weten ze het innovatie-hart van menig CEO/directielid weer te laten kloppen. Ze laten graag zien, horen en voelen dat productinnovatie bestaat uit: fun, transparantie en waarde creatie.

Laat je niet alleen overtuigen van de heldere strategie achter het stage gate proces van Pi-Development, deel ook actief mee aan interessante polls en uitdagende stellingen.

X-op-X start graag bij het einde.

U heeft veel plezier beleefd aan een mooi product, maar hoe lang bent u met uw product nog relevant?

X-op-X ontwerpt vernieuwende, slimme of comfortabele producten waarbij dit wel duidelijk is. Namelijk, uit elkaar halen en zuiver scheiden. Gebruikers krijgen zo aan het eind van de levensduur van het product "weer" een goed gevoel cadeau. Dit goede gevoel is de basis van circulariteit.

Een mooi voorbeeld is de lampenserie toffenperen: een co-naîn, eauliphànt, muyz, khoo en pouz het gebruikte pet-vilt is van zeker 60% oude pet-flessen gemaakt. 'Made in Holland". En circulair.

X-op-X werkt aan eigen projecten en samen met klanten. Dit vanuit het proces: zien > vertalen > implementeren.

Samenwerken met Jeroen Zark en X-op-X, voor positieve impact en een waardevol resultaat.

De igene DNA-test: langer gezond blijven dankzij de kennis van je genen aldus Jan Koenders.

Met een igene DNA-test krijg je inzicht in je eigen genen. Met deze kennis kun je bewuste keuzes maken voor een gezonder leven. Het igene paspoort geeft inzicht in je genen en biedt betrouwbare leefstijladviezen op basis van jouw DNA-profiel. Jouw DNA wordt geanalyseerd in een universitair medisch genetisch onderzoekslaboratorium. Na ongeveer 4 tot 6 weken is jouw igene paspoort klaar. De resultaten kun je bekijken in de igene app.

Wij vinden dat ieder individu het recht heeft om zich volledig anoniem te laten informeren over de laatste wetenschappelijke stand van zaken rondom de eigen gezondheid en de mogelijkheden om zijn of haar gezondheid op persoonlijk initiatief te verbeteren.

Igene is een onafhankelijke partij, die samenwerkt met diverse medische disciplines zoals apothekers, artsen en therapeuten. De igene DNA-testen zijn inmiddels in steeds meer Europese landen verkrijgbaar.