Oekraïnse zege op Outdoor Gelderland - Outdoor Gelderland

Oekraïnse zege op Outdoor Gelderland

BKC Outdoor Gelderland Trofee naar Stal De Havikerwaard
June 1, 2013
Edward Gal en Voice warmen publiek Outdoor Gelderland op
June 2, 2013
BKC Outdoor Gelderland Trofee naar Stal De Havikerwaard
June 1, 2013
Edward Gal en Voice warmen publiek Outdoor Gelderland op
June 2, 2013
Toon alles

Oekraïnse zege op Outdoor Gelderland

Cassio Rivetti, geboren in Brazilië en uitkomend voor Oekraïne, is de winnaar van de Gemeente Arnhem Prijs op Outdoor Gelderland. De hoofdrubriek van het internationaal springen op zaterdag 1 juni zorgt dat hij weer een stukje stijgt op de wereldranking omdat daar punten voor te verdienen waren. Zijn paard Cartoon (v. Cartoon) verhoogde tevens zijn winsom met 5.875 euro.

Voor Nederland kwamen Gert-Jan Bruggink met Cash Junior (v. Cash) en Jeroen Dubbeldam met de KWPN-hengst Quality Time TN (v. Quantum) terug voor de prijsuitreiking. Ze sprongen dubbel foutloos op dit 1.45/1.50m niveau en werden vierde en vijfde in een barrage met zestien deelnemers.

Cassio Rivetti

De in Nederland wonende Brit Mark Armstrong won vandaag, zaterdag, zijn derde 1.35m rubriek op rij met de geweldige Holsteiner merrie Lavaletta II (v. Lavaletto). Albert Zoer werd in deze Audi van Mossel Prijs tweede op Abra Kadabra (v. Vancouver), een geweldig kwaliteitsvol springpaard. Wesley Heijdens vulde de topdrie aan met Ullrich (v. Indoctro). Gelders talent Dennis van den Brink benutte zijn startplek door ‘s ochtends de 1.30m CCV Prijs te winnen met de zelf opgeleide Ultra (v. Casall).

Morgen staan er nog drie springrubrieken op het programma, waaronder de afsluitende Grote Prijs van de Provincie Gelderland die om 15.00 uur van start gaat.

www.outdoorgelderland.nl

Comments are closed.