The Future meets Grand Prix!

Na vele succesvolle edities kan het Anemone Horse Trucks Saturday Night Gala niet ontbreken op zaterdagavond. Bereid je voor op een avond vol verrassingen en spektakel. Het programma, hoewel onder voorbehoud, belooft een sensationele avond boordevol live muziek, betoverende shows en boeiende inhoudelijke clinics. Laat je onderdompelen in de fascinerende wereld van de paardensport en geniet van een onvergetelijke ervaring tijdens dit unieke gala.

 

Lees hier meer over deze geweldige avond.

 

Anemone Horse Trucks Saturday Night Gala

19:30 Opening Future guys
   De Future Guys zullen de avond openen met een spetterende trickriding show! De groep bestaat uit zes jongelui die op speciaal daarvoor getrainde westerpaarden in een spectaculair en razendsnel tempo de meest adembenemende stunts uithalen.
19:50 Laurens van Lieren
   Laurens van Lieren is een grote naam in de dressuurwereld en is inmiddels ook een bekend gezicht op Outdoor Gelderland. De succesvolle Grand Prix-ruiter gaf al vaker een optreden op het Saturday Night Gala, waaronder de Pas de Deux met vader Leunus van Lieren. Ditmaal wordt hij bijgestaan door zijn partner Devenda Dijkstra. Devenda maakte de afgelopen jaren een indrukkwekkende opmars in de dressuurring. De manier waarop het duo de dressuursport beoefent zal ook als rode draad door Laurens’ clinic lopen
20:20 Jill Huijbregts gaat voor harmonie en ontspanning
   Hoe rijd je een paard los door het lijf? Deze vraag staat centraal in de clinic van Jill Huijbregts. De internationale Grand Prix-amazone rijdt zich niet alleen in de wedstrijdring in de kijker, maar heeft inmiddels ook een groot publiek opgebouwd via haar social mediakanalen en eigen online platform. Jill Huijbregts kijkt vol enthousiasme uit naar het Anemone Horse Trucks Saturday Night Gala
20:40 Pas de Deux kür op muziek
   
 21:00 Dinja van Liere
   Dinja van Liere heeft zich de afgelopen jaren ontpopt als grande dame van de Nederlandse dressuursport. In haar trofeekast schitteren niet alleen souvenirs van Grand Prix-successen, maar ook van topprestaties in de jonge paardencompetities. 2024 belooft een groot jaar te worden voor Van Liere. De Olympische Spelen in Parijs staan als stip aan de horizon. Al gaat daar het nodige aan vooraf zo vertelt de amazone. “Die ‘road to Paris’ begon natuurlijk al vele jaren terug. Dat het zo’n lange en zeker niet makkelijke weg is, maakt het uiteindelijk ook zo speciaal als het dan wel lukt. Ik vind de weg ernaartoe heel mooi.