Kaartverkoop Outdoor Gelderland van start - Outdoor Gelderland

Kaartverkoop Outdoor Gelderland van start

Topavond voor Sociëteit Gelre op Stoeterij Sterrehof
April 23, 2016
Ride & Run: Maak je eigen trainingsschema
May 2, 2016
Topavond voor Sociëteit Gelre op Stoeterij Sterrehof
April 23, 2016
Ride & Run: Maak je eigen trainingsschema
May 2, 2016
Toon alles

Kaartverkoop Outdoor Gelderland van start

Outdoor Gelderland van woensdag 29 juni tot en met zondag 3 juli heeft dit jaar weer een bruisend hippisch programma met alle dagen gratis toegang. Wie echter een tribuneplaats wil op zaterdagavond en op zondag, kan nu een ticket kopen via de online voorverkoop die vandaag van start is gegaan. De online voorverkoop heeft als voordeel dat je je tribuneplek zelf kan uitzoeken en vastleggen.

Als een rode draad door het programma lopen de internationale springwedstrijden tot en met 1.55m niveau, waarbij alleen op zondag een vergoeding wordt gevraagd om van de topsport te kunnen genieten. Hoofdnummer is dan de Grote Prijs van Gelderland, waar talrijke toppers hun paarden zullen testen of ze op de goede weg zijn richting de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. In totaal is tijdens Outdoor Gelderland 133.200 euro aan prijzengeld te verdelen.

Dressuurliefhebbers krijgen op zaterdagavond een bijzonder programma voorgeschoteld. Nieuw is het Dressuurgala Viva Brasil, waaraan topruiters hun medewerking verlenen en hun elegante viervoeters presenteren met een kwinkslag naar Rio.

Zin om te shopppen? Dat kan bij de vele standhouders, die ruitersportartikelen, de laatste mode tot en met lifestyle producten etaleren. Outdoor Gelderland heeft opnieuw diverse restaurants in huis voor een heerlijk culinaire uitstap. Voor de kinderen is er een speciaal kinderdorp ingericht en is er op zaterdagmiddag de Harry’s Horse Kids Club met onder andere een speurtocht, mini persconferentie, een rondleiding door de stallen, een meet & greet met een internationale ruiter en een clinic handboogschieten.

Klik hier voor meer informatie over de kaartverkoop

 

Comments are closed.